koken met stoom / stoomkoken

Version Français
Vlees warm houden.

Vraag gestuurd door Restaurant Dionysos - Nederland

 

Vraag:

Kan ik vlees van de grill warm houden in de steamer zonder dat deze uitdroogt?
Alvast bedankt


Ons advies

Beste,

Een combi steamer is een onmisbaar apparaat in eender welke professionele keuken.

Om even op uw vraag te antwoorden wat betreft het (even) bewaren van gegrild vlees in een combi steamer;  80° met minimum vochtige lucht,
maximaal 30min.

Het prijskaartje van een professionele combi steamer zal wellicht wel tegenvallen.
Die kost makkelijk 12000.00€.

Indien u als Grieks restaurant een combi steamer minder intensief gebruikt, dan zou ik eerder adviseren om een goede combi op huishoudelijk niveau aan te schaffen.

Een vriendelijke groet,

 

Forum

Elke vraag wordt met deskundig behandeld en indien mogelijk beantwoord door het KOKEN MET STOOM-team. Om een goede en correcte werking te garanderen, kunnen alle vragen verzonden worden via dit formulier.